Welkom

Mijn naam is Paulo Houben en ik woon in het dorp Heukelum, aan de Linge.
Ruim 20 jaar ben ik werkzaam als zelfstandig hovenier. Dagelijks werk ik met veel plezier en overgave in verschillende tuinen.

Al heel lang voel ik me verbonden met de natuur. Alleen al het buiten zijn en werken vind ik heerlijk en ervaar ik als groot levensgeluk.

De natuur is een grote inspiratiebron voor me en ik wandel dan ook graag in het uitgestrekte landschap van bijvoorbeeld Engeland en Wales, maar ook het polderlandschap van de Hollandse Betuwe.

Mijn kracht zit met name in het omzetten van ideeën over sfeer en beelden in tuinvormen en tuincreaties. Kennis van alles dat groeit en bloeit is bij mij een gegeven.

Door mijn jarenlange ervaring met stilte-meditatie leef ik vanuit innerlijke rust en verbondenheid.

Tijdens de Floriade 2012 in Venlo ben ik in contact gekomen met de energetische tuinen van Wim Lips. Bij het bezoeken van zijn FeelGood Garden herkende ik meteen mijn eigen manier van tuinontwerp en aanleg: natuurlijke materialen en mooie plantencombinaties.

Na mijn intensieve opleiding tot ontwerper FeelGood Garden ben ik nu nog meer in staat om mooie en harmonische tuinen te creëren waar u rust en tuingeluk in kunt vinden.

Paulo Houben