feelgood garden

feelgood garden

FeelGood Gardens zijn tuinen die in harmonie zijn met de bewoners en hun omgeving. Een goede harmonie geeft rust en balans waardoor jij je prettig voelt in de tuin. Hierbij spelen vorm en materiaal een belangrijke rol; iedere vorm heeft zijn eigen energie, net als elk soort materiaal.

De beplanting heeft ook een duidelijke energetische waarde; qua kleur, bladvorm en hoogte. Bepalend zijn de uitstraling van planten, heesters en bomen die óf een sterk grondend karakter óf juist een gevoel van speels en luchtig karakter hebben.

De aanleg van de FeelGood Garden is een gevoelskwestie, met de wensenlijst van de klant als uitgangspunt. Vanuit het grote geheel wordt er naar de details toe gewerkt, waarbij het gevoel steeds de boventoon voert.

Deze werkwijze creëert een omgeving waarin je je prettig voelt omdat geur en kleur, vorm en materie, het karakter en de gedachtekracht van de bewoners op elkaar worden afgestemd.

paulo-houben-tuin-hovenier-energetisch-feel-good-rust-natuur-heukelum-asperen-oosterwijk-leuven-meerkerk-logo

Energetische Tuinen

Onder het concept FeelGood Garden realiseer ik energetische tuinen. In de hectische wereld waarin wij nu leven, speelt de tuin een alsmaar belangrijkere rol. Het is een verlengstuk van onze woning geworden. Als het even kan, willen wij in de tuin leven, werken, eten, ontspannen en rusten. Logisch dat een tuin steeds meer persoonsgebonden is en daarom goed bij jou zou moeten passen. Ik laat mij graag uitdagen om dit persoonlijke maatwerk te leveren.

Bezoek ook eens de officiële FeelGood Garden website van Wim Lips

Ontworpen vanuit het gevoel voor beleving, met aandacht voor mens, dier, plant en mineraal