ontwerp

ontwerp

Bij de aanleg van een nieuwe tuin of het aanpassen en renoveren van een bestaande tuin is het belangrijk om jouw wensen voor de nieuwe situatie duidelijk te hebben. Hiervoor bezoek ik graag de locatie om deze gezamenlijk te bekijken.

In een persoonlijk gesprek probeer ik de verwachtingen over het gebruik en de sfeer van de tuin te doorgronden. Gezamenlijk wordt een beeld van de tuin gecreëerd. Vervolgens zet ik deze tuinschets om in een mooi en passend tuinontwerp.

Indien het tuinontwerp jou aanspreekt en je besluit de aanleg door mij te laten uitvoeren, dan ontvang je een gespecificeerde offerte.  Na akkoord wordt een begindatum bepaald waarop gestart wordt met het realiseren van je nieuwe tuin.

Onder het concept FeelGood Garden ontwerp ik energetische tuinen. In de hectische wereld waarin wij nu leven, speelt de tuin een alsmaar belangrijkere rol. Het is een verlengstuk van onze woning geworden. Als het even kan, willen wij in de tuin leven, werken, eten, ontspannen en rusten. Logisch dat een tuin steeds meer persoonsgebonden is en daarom goed bij jou zou moeten passen. Ik laat mij graag uitdagen om een persoonlijke tuinontwerp te leveren.

Van sfeer, gebruik en voorstelling naar materialen, bomen, struiken en planten