paulo houben
paulo houben
paulo houben
Vorige
Volgende

paulo houben

Al ruim 25 jaar ben ik werkzaam als zelfstandig hovenier. Dagelijks werk ik met veel plezier en overgave in verschillende tuinen. Mijn kracht zit met name in het omzetten van ideeën over sfeer en beelden in tuinvormen en -creaties. Ik heb een ruime kennis en ervaring over alles dat groeit en bloeit. Deze kwaliteiten zie je terug in de tuinontwerpen waarin natuurlijke vormen centraal staan.

Ik ben woonachtig in het dorp Heukelum, aan de Linge in West-Betuwe. Hier wandel ik graag door het polderlandschap van de Hollandse Betuwe. Inspiratie doe ik ook op tijdens wandeltochten in het uitgestrekte landschap van Engeland en Wales. Voor mij is de natuur één grote inspiratiebron.

Mede door mijn jarenlange ervaring met stilte-meditatie, leef ik vanuit innerlijke rust en verbondenheid. De jarenlange verbondenheid met de natuur, het buiten zijn en werken, ervaar ik als een groot levensgeluk.

Wil je meer weten over mijn andere bezigheden? Bekijk dan mijn websites Linge Zendo of Alle aandacht voor jou.

Tijdens de Floriade 2012 in Venlo ben ik in contact gekomen met de energetische tuinen van Wim Lips. Tijdens het bezoek aan zijn FeelGood Garden, herkende ik mijn eigen manier van tuinontwerp en aanleg; tuinen met natuurlijke materialen en mooie plantencombinaties. Na het volgen van de intensieve opleiding tot ontwerper FeelGood Garden, ben ik nóg beter in staat mooie en harmonische tuinen te creëren. Tuinen waarin je rust en tuingeluk kunt vinden.

Ik voel mij sterk verbonden met de natuur en het buiten zijn